LIVE Η ομιλία Κασσελάκη στην κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 LIVE Η ομιλία Κασσελάκη στην κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με την ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη ξεκινά σήμερα η κρίσιμη όπως όλα δείχνουν συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε ζωντανά την ομιλία Κασσελάκη:

Ένταση και αποδοκιμασίες κατά την ομιλία Κασσελάκη

Ανέβηκαν οι τόνοι την ώρα της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη με φωνές και αποδοκιμασίες. «Πώς να δώσουμε αξιόπιστη πρόταση μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου;», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των στελεχών που διαφωνούν μαζί του.

Κασσελάκης: Δεν είμαι πρόεδρος που θα ανεχτεί – Πάρτε απόφαση άμεσα και καθαρά

Δεν είμαι ο πρόεδρος που θα ανεχτεί. Βαρέθηκα να ακούω αναλύσεις για τις διαγραφές. Εξασφαλίστε στον ΣΥΡΙΖΑ την ίαση του. Πάρτε απόφαση άμεσα και καθαρά.

Θέλουν να τον τελειώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πριν φύγουν και να σχεδιάσουν νέα κόμματα. Θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ούτε 0,3% δεν θα πάρουν τα αριστερόμετρα.

Μετά τις ύβρεις τους παραμένουν στο κόμμα και δεν έχουν ανασκευάσει. Εσείς αυτό το επιτρέπετε; Το δέχεστε; Εγώ θέλω λύση. Ένας που λέει ότι ο νέος πρόεδρος είναι Πέπε Γκρίλο. Τα στελέχη που συνδέουν το κόμμα με το σκοτεινό διαδίκτυο. Όχι, αυτό είναι το δικό σας κόμμα.

Είναι η τελευταία φορά που θα μας απασχολήσουν τα εσωκομματικά. Τέλος!

Κασσελάκης: Η αποχώρηση όσων φεύγουν είναι η αρχή της ενότητας

Τα τελευταία αρκετά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν διασπασμένος και δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Η μέρα σήμερα είναι η μέρα της παραδοχής. Η αποχώρηση όσων φεύγουν είναι η αρχή της ενότητας. Και δεν περισσεύει κανείς.

Σχετικά Άρθρα