Σοκ στην Ημαθία: 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του – Η προφητική ανάρτηση του

 Σοκ στην Ημαθία: 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του – Η προφητική ανάρτηση του

Σοκ προκαλεί η τραγική είδηση από την Ημαθία για τον θάνατο ενός 15χρονου αγοριού στον Παλαιό Πρόδρομο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, τον 15χρονο βρήκαν απαγχονισμένο στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους το βράδυ της Παρασκευής οι γονείς του και ένας γείτονας, οι οποίοι τον αναζητούσαν.

Αν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, δυστυχώς για τον 15χρονο ήταν ήδη πολύ αργά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 15χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την Αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με τους οικείους του, επρόκειτο για ένα παιδί δραστήριο και χαρούμενο για το οποίο δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη για την τραγική αυτή κατάληξη.

Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είναι δύσκολο πολύ. Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Ήταν γερός, δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ποτέ. Όλα έδειχναν καλά. Όλα έδειχναν φυσιολογικά χθες, όπως κάθε μέρα. Τον ξύπνησα για να πάει στο σχολείο αλλά μου είπε ότι είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε. Όμως όλα ήταν καλά. Και το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε πουθενά. Και τον βρήκαμε στην αποθηκούλα που έχουμε δίπλα στο σπίτι κρεμασμένο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε».

Η προφητική ανάρτηση λίγες ώρες πριν

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο 15χρονος μαθητής στα social media λίγες ώρες πριν τον θάνατο του. Σε αυτήν έγραφε «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν».

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας

Με μια σπαρακτική ανάρτηση η μητέρα του παιδιού αναφέρει: «Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις» αναφέρει.

Σχετικά Άρθρα