Αλβανία: Τραγωδία κατά τη διάρκεια αγώνα – Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και έχασε τη ζωή του (Βίντεο)

 Αλβανία: Τραγωδία κατά τη διάρκεια αγώνα – Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και έχασε τη ζωή του (Βίντεο)

Μια άκρως στενάχωρη είδηση έρχεται από την Αλβανία καθώς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, 28χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Γκάνα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Είχε καταρρεύσει ξανά σε αγώνα το 2021.

Θλίψη έχει σκορπίσει στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας η είδηση του θανάτου του 28χρονου Γκανέζου επιθετικού της Εγνατία, ο οποίος κατέρρευσε στο 23ο λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο χορτάρι, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών του αγώνα.

Αμέσως μετά την κατάρρευσή του, τα ιατρικά επιτελεία των δύο συλλόγων έπεσαν πάνω του προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να του σώσουν τη ζωή, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή, όπως διαπιστώθηκε και λίγο αργότερα κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο του Δυρραχίου.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο και στις 28 Οκτωβρίου 2021 σε αγώνα της Μπλάου Βάις Λιντς της Αυστρίας και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, στο παρελθόν ο παίκτης είχε «κοπεί» στις ιατρικές εξετάσεις που είχε υποβληθεί από την Μπράιτον, το καλοκαίρι του 2017.

Οι γιατροί του είχαν προτείνει να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο, αγωνιζόταν με δική του ευθύνη και πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως πέρασε τα ιατρικά τεστ στην Εγνατία χωρίς πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα