Περιοδεία Κασσελάκη στη Δυτική Αττική: Οι συνομιλίες του με τους πολίτες (εικόνες)

 Περιοδεία Κασσελάκη στη Δυτική Αττική: Οι συνομιλίες του με τους πολίτες (εικόνες)

Περιοδεία στην Δυτική Αττική πραγματοποίησε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Υπό καταρρακτώδη βροχή έφτασε το απόγευμα στο Χαϊδάρι, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπό καταρρακτώδη βροχή έφτασε την περιοχή και άκουσε τα παράπονα των πολιτών για την ακρίβεια των πολιτών. «Τραβάμε τον θάνατο της αλεπούς» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επαγγελματίας της περιοχής. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κόμματος για την επόμενη μέρα και την κοινωνία. Στόχος «να διορθώσουμε την δημοκρατική εκτροπή που βλέπουμε κάθε μέρα» είπε, ενώ υπογράμμισε την σημασία να οικοδομηθεί ένα ουσιαστικό δημόσιο σύστημα υγείας και μιας καλής ποιότητας παιδεία. 

Αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην περιοχή, θυμήθηκε ότι ήταν μετά τις πρώτες εθνικές εκλογές. «Ήταν μετά την πρώτη εκλογική ήττα που ήταν δύσκολη. Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί εξαφανίστηκαν εκείνες τις ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις 21 Μαΐου. Εμείς τρέξαμε, υπήρξε κόσμος που έτρεξε. Δεν ήταν εύκολο». 

Μπαίνοντας σε ένα μαγαζί με Χριστουγεννιάτικα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε με νόημα «ότι αλλάζουν οι εποχές. Από όλες τις απόψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Από έναν καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ τι θα ήθελες να είχες;» ρώτησε μια διερχόμενη γυναίκα ο Στέφανος Κασσελάκης. «Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να μην βλέπω εγκλήματα να γίνονται και να μένουν ατιμώρητα» του απαντά.

Σχετικά Άρθρα