Μπελέρης: “Παραμένει Δήμαρχος Χειμάρρας, αυτός που έχασε τις εκλογές”

 Μπελέρης: “Παραμένει Δήμαρχος Χειμάρρας, αυτός που έχασε τις εκλογές”

Μετά τη χθεσινή (09/11) τοποθέτηση – «βόμβα» ότι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας χρηματίσθηκε ώστε να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του και να ψευδομαρτυρήσει εις βάρος τόσο εκείνου, όσο και του βασικού του συνεργάτη, Παντελή Κοκαβέση, ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε σήμερα το παράδοξο ότι «παραμένει Δήμαρχος Χειμάρρας, αυτός που έχασε τις εκλογές», μεταξύ άλλων.

«Μετά την παραδοχή ότι χρηματίστηκε, σε οιαδήποτε άλλη χώρα η κατηγορία θα είχε καταπέσει. Δεν μπορεί να κρατούμε προφυλακισμένους για τόσον καιρό με τη μαρτυρία ενός ανθρώπου που είναι καταδικασμένος για απάτες και κλοπές και ενός συνεργάτη της αστυνομίας που όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής της αστυνομίας της Χειμάρρας, που τον έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες υποθέσεις.

Στην ερώτηση των δικηγόρων: “Τι έγινε μετά, που έφυγες και πήρες τα λεφτά;”, απάντησε: “Δεν θυμάμαι”. Αυτός πήγε μετά και παρέδωσε τα λεφτά ύστερα από οκτώ ώρες. Είναι μία στημένη ιστορία», υπογράμμισε ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή, μιλώντας στην ΕΡΤ, μέσω ηχογράφησης κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον γιο του.

«Παραμένει Δήμαρχος Χειμάρρας, αυτός που έχασε τις εκλογές»

«Οι δικαστές, οι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται έχουν επανδρώσει τη “νέα Δικαιοσύνη” όπως τούς αρέσει να την λένε, αυτοί είναι οι παλιοί, άνθρωποι οι οποίοι έχουν “ουρές” από το παρελθόν και υποθέσεις. Άνθρωπος που έχει χάσει τις εκλογές, παραμένει στη διοίκηση του Δήμου και όσο γίνεται αυτό, υπάρχουν κατηγορίες στον αλβανικό Τύπο αλλά και τη Δικαιοσύνη ότι λαμβάνει αποφάσεις, οι οποίες αποτελούν σκάνδαλα και οικονομικές ατασθαλίες.

Έχουμε κάνει μηνύσεις για πλαστογραφημένα έγγραφα που υπάρχουν στην δικογραφία, που το SPAK (Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς) κλείνει την υπόθεση και δεν δέχεται τις μηνύσεις μας», συμπλήρωσε ο Φρέντι Μπελέρης.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι βασικός στόχος της αλβανικής κυβέρνησης είναι η υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών, μέσω της υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης της Χειμάρρας.

«Η αγωνία του κυρίου Ράμα ήταν να μη χάσει το δημαρχείο Χειμάρρας. Πιστεύω ότι προσπαθεί να με θέσει εκτός από τη “μάχη” διεκδίκησης του Δήμου, αν γίνουν ξανά εκλογές. Θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική της υφαρπαγής των περιουσιών και την προσπάθεια να δυσκολέψουν τη ζωή και να στερήσουν οικονομικούς πόρους από τους ντόπιους κατοίκους, τους Έλληνες, με σκοπό να φύγουμε», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα