Δείπνο Κασσελάκη με Τάιλερ, Αυγέρη, Σβίγκου και τον νέο αναπλ. εκπρόσωπο τύπου (εικόνες)

 Δείπνο Κασσελάκη με Τάιλερ, Αυγέρη, Σβίγκου και τον νέο αναπλ. εκπρόσωπο τύπου (εικόνες)

Δείπνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σε εστιατόριο των δυτικών προαστίων. Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Βράδυ Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, να συζητήσει τις εσωκομματικές εξελίξεις σε βραδινή έξοδο για φαγητό. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη στο εστιατόριο «Basegrill Athens» στο Περιστέρι, να περιμένει με τον Τάιλερ Μακμπέθ την παρέα τους. Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ, προστέθηκαν στην παρέα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, οι γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης και ο Παυσανίας Παπαγεωργίου που “ακούγεται” ότι θα είναι ο νέος αναπληρώτης εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δείπνο όπως όλα δείχνουν μόνο «ελαφρύ» δεν θα είναι, αφού η ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες ώρες είναι βαριά μιας και ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται στο στόχαστρο μετά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του στο οποίο προανήγγειλε δημοψήφισμα στο κόμμα για την διαγραφή των στελεχών, Φίλη, Σκουρλέτη (σ.σ. ο οποίος ωστόσο έχει ήδη αποχωρήσει), Βίτσα και Τζουμάκα.

trapezi-5
Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ οι δυο τους περιμένουν την παρέα τους, έχουν ήδη φθάσει τα πρώτα ορεκτικά
WhatsApp_Image_2023-11-10_at_22_57_31_dc5c6de4
Συζήτηση Κασσελάκη με Σβίγκου και Παυσανία Παπαγεωργίου

Στην φωτογραφία, στο τραπέζι του Στέφανου Κασσελάκη, δεξιά η Ράνια Σβίγγου και αριστερά, ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου.

Σχετικά Άρθρα