Πισπιρίγκου: Νομική βοήθεια ζητά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

 Πισπιρίγκου: Νομική βοήθεια ζητά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας

Παροχή νομικής βοήθειας αιτήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να παραστεί αύριο, Παρασκευή 10/11, στη δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών τους Μαλένας και Ίριδας.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης και πατέρας των τριών κοριτσιών, που έχασαν αιφνίδια την ζωή τους στην Πάτρα υποστηρίζει πως αδυνατεί να διατηρήσει τους δικηγόρους του λόγω οικονομικής στενότητας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων του Δημήτρη Γεωργακόπουλου και Δημήτρη Καράμπελα, οι οποίοι γνωστοποιούν το ζήτημα αυτό έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.
Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες.
Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σχετικά Άρθρα