Επιδείνωση της υγείας του Μπρους Γουίλις – Δεν αναγνώρισε τη Ντέμι Μουρ

 Επιδείνωση της υγείας του Μπρους Γουίλις – Δεν αναγνώρισε τη Ντέμι Μουρ

Ραγδαία είναι η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Μπρους Γουίλις σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, ο ηθοποιός δεν αναγνωρίζει την πρώην σύντροφό του Ντεμί Μουρ.

Ο ηθοποιός, έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική, εξαιτίας της ασθένειάς του.

Σύμφωνα με το Closer μετά την επιστροφή του από ταξίδι στην Ιταλία, η Ντεμι Μουρ τον επισκέφθηκε και εκείνος δεν την αναγνώρισε. Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη με αυτή την εξέλιξη, καθώς δεν είχε ιδεά πόσο ραγδαία επιδεινώνεται η κατάσταση του χολιγουντιανού σταρ.

Πρόσφατα η οικογένειά του είχε ενημερώσει ότι ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί πλέον να επικοινωνεί λεκτικά, ωστόσο αναγνωρίζει την σύζυγό και τις κόρες του.

Φίλος του πρωταγωνιστή του «Die Hard» μίλησε στη New York Post λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα