Αναγνωστοπούλου για Πολάκη: “Με ύφος μαγκιάς για θέση ευθύνης δεν είναι ό,τι καλύτερο”

 Αναγνωστοπούλου για Πολάκη: “Με ύφος μαγκιάς για θέση ευθύνης δεν είναι ό,τι καλύτερο”

«Εκκληση και προς τις δύο πλευρές να πέσουν οι τόνοι» – και προς την ηγεσία και προς την εσωκομματική αντιπολίτευση της «Ομπρέλας» – πραγματοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στο Attica το βράδυ της Τετάρτης, ασκώντας παράλληλα κριτική προς το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη.

Η κ. Αναγνωστοπούλου επανέλαβε ότι ένας αρχηγός «πρέπει να δείχνει σθένος», σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε πολλές δύσκολες περιστάσεις για τη χώρα, αλλά και για οτ κόμμα «έδειξε αυτό το σθένος».

Ακολούθως, στηλίτευσε τη ρητορική περί ύπαρξης υπονομευτών μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «μια ήττα έχει στρατηγικό χαρακτήρα και δεν οφείλεται σε εσωτερικούς εχθρούς».

Οσον αφορά το άρθρο-παρέμβαση του Γιώργου Σταθάκη, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πολιτικό κείμενο, όχι προσωπικό ή υβριστικό και προσέθεσε ότι «η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Ο Πολάκης έχει έναν αψύ χαρακτήρα. Εχει προσφέρει στο κόμμα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για επιτελική θέση, με το ύφος μαγκιάς, δεν είναι ό,τι καλύτερο». Μάλιστα άφησε αιχμές για τις τοποθετήσεις της Θεοδώρας Τζάκρη, στην οποία απέδωσε πολωτική ρητορική. «Πού είναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;», διερωτήθηκε.

«Οταν οι αντιπαραθέσεις καταντάνε να είναι προσωπικές και στο ύφος του εσωτερικού εχθρού, τότε δύσκολα επουλώνονται», συμπλήρωσε λέγοντας ότι «είναι, ίσως, η τελευταία μας ευκαιρία να επουλώσουμε τις πληγές μας».

Πηγή: kathimerini.gr

Σχετικά Άρθρα