Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η Μόνικα Μπελούτσι – “Η Ελλάδα είναι βαθιά στην καρδιά μου” (vid)

 Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η Μόνικα Μπελούτσι – “Η Ελλάδα είναι βαθιά στην καρδιά μου” (vid)

«Η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου», δήλωσε με συγκίνηση πριν από την προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις, η παγκοσμίου φήμης χολιγουντιανή σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία είναι η επίτιμη καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και κατέφθασε πριν από λίγο στο Ολύμπιον.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα πριν ξεκινήσει η προβολή και με αυτά τα λίγα λόγια καλωσόρισε το κοινό της πόλης.

Λαμπερή και χαμογελαστή δίνει το παρών στην αποψινή προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένη στην παράσταση «Maria Callas: Letters and Memoirs». Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22.30.

Το φιλμ προβάλλεται στο πλαίσιο των εορτασμών για το Έτος Μαρία Κάλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο.

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στο Ολύμπιον λίγο πριν τις 23.00 όπου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς πλήθος σινεφίλ και θαυμαστών της, οι οποίοι της επεφύλασσαν θερμή υποδοχή.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μεγάλων θαυμαστριών της, οι οποίες την περίμεναν από νωρίς με ένα πανό το οποίο είχε φωτογραφίες της. Η διάσημη σταρ με χαμόγελο υπέγραψε το πανό και οι θαυμάστριες της μίλησαν με ενθουσιασμό έξω από το Ολύμπιον.

Σχετικά Άρθρα