Νέα πρόκληση: Το ψευδοκράτος συμμετέχει με περίπτερο “North Cyprus” στη μεγάλη έκθεση “World Travel Market” στο Λονδίνο

 Νέα πρόκληση: Το ψευδοκράτος συμμετέχει με περίπτερο “North Cyprus” στη μεγάλη έκθεση “World Travel Market” στο Λονδίνο

Το ψευδοκράτος έχει δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market», μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως η οποία διεξάγεται στο Λονδίνο. Ανάλογο «προμοτάρισμα» του ψευδοκράτους αλλά και του εμπορικού σήματος «Turkaegean» είχε γίνει και στην έκθεση του 2022.

Για το περίπτερο του ψευδοκράτους και τις «προσπάθειες διαφήμισης των τουριστικών επιλογών της περιοχής» γίνεται εκτενής αναφορά σε ΜΜΕ της τουρκικής διασποράς, ενώ επισημαίνεται και η παρουσία του υπουργού Τουρισμού της κυβέρνησης Ερντογάν, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε τουρκικά δημοσιεύματα, εκπρόσωποι της λεγόμενης «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους ποζάρουν μπροστά από το περίπτερο στο οποίο αναγράφεται το «North Cyprus».

Η τουριστική καμπάνια του ψευδοκράτους βρήκε θέση για πρώτη φορά στην έκθεση του Λονδίνου το 2022 οπότε είχε τοποθετηθεί αντίστοιχο περίπτερο, ενώ στον χώρο της έκθεσης είχε τοποθετηθεί και το εμπορικό σήμα «Turkaegean» παρουσία του τότε Υπ. Τουρισμού.

Σχετικά Άρθρα