Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια ασκήθηκε στον 30χρονο γυμναστή δημοτικού στον Ασπρόπυργο

 Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια ασκήθηκε στον 30χρονο γυμναστή δημοτικού στον Ασπρόπυργο

Κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή ασκήθηκε εις βάρος του 30χρονου γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου που καταγγέλθηκε από γονείς. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι τον δάσκαλο Γυμναστικής κατήγγειλαν γονείς μαθητών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι τα παιδιά τού είχαν περιγράψει περίεργες συμπεριφορές από την πλευρά του δασκάλου τους.

Τι υποστήριξαν οι γονείς για τον δάσκαλο Γυμναστικής
Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξαν ότι ο γυμναστής γαργαλάει τα παιδιά, ενώ οι γονείς ενός κοριτσιού φέρεται να υποστήριξαν ότι είχε πάρει την κόρη τους στα πόδια του και της σήκωσε την μπλούζα για να τσεκάρει ένα γρατζούνισμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει γρατζούνισμα. Αλλος γονιός κατήγγειλε επίσης γαργαλητά, κυρίως στην κοιλιά και τις μασχάλες, στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, αλλά και θωπείες.

Επίσης, μητέρα κατήγγειλε ότι πληροφορήθηκε ότι ο εν λόγω δάσκαλος έγραφε στον πίνακα εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί της.

Γονιός κατήγγειλε ακόμη ότι πληροφορήθηκε ότι ο γυμναστής έβαζε τα παιδιά να παίζουν βίαια παιχνίδια ξύλου μεταξύ τους, ενώ υπήρξε και συγκεκριμένη καταγγελία ότι ο ίδιος χτύπησε παιδί στο κεφάλι.

Ο 30χρονος μετά τη σύλληψή του επικαλέστηκε το σύνδρομο Asperger, από το οποίο φέρεται ότι πάσχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος είναι αναπληρωτής, έχει ήδη παυθεί από τα καθήκοντά του και έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας.

Τι υποστήριξε γονιός
«Η κόρη μου έκανε παράπονα ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος τη γαργαλούσε. Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, πρόκειται για περισσότερα από 50 παιδιά. Έγινε μια συγκέντρωση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Άλλοι γονείς είπαν περισσότερα πράγματα. Χθες πήγαμε στο σχολείο, τον ψάξαμε. Ο κύριος το αρνήθηκε εκείνη τη στιγμή, αλλά, απ’ όσα γνωρίζω, τελικά το παραδέχτηκε. Εμείς τα είχαμε μάθει τις τελευταίες ημέρες. Η διεύθυνση μας ενημέρωσε ότι είναι ένας περίεργος άνδρας και μάλιστα του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα δικά του», κατήγγειλε ο πατέρας της μαθήτριας.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω. Έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία».

Τέλος, ο ίδιος πατέρας σημείωσε: «Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις στον γυμναστή, αλλά αυτός συνέχισε να κάνει τα δικά του».

Σχετικά Άρθρα