Τραγωδία στον Βόλο: Με ψυχολόγο στο κρατητήριο ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος

 Τραγωδία στον Βόλο: Με ψυχολόγο στο κρατητήριο ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο 33χρονος οδηγός μηχανής που σκότωσε σε φρικτό τροχαίο στον Βόλο το βρέφος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του άτυχου παιδιού αλλά και την τοπική κοινωνία. Ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον 53χρονο, ο οποίος είχε αγκαλιά το εγγόνι του, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (07/11) στον αρμόδιο εισαγγελέα Βόλου, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάποιο λάθος, αλλά ήταν ευθύνη του παππού που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει μάρτυρας που αναφέρει ότι είδε τον εν λόγω οδηγό να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου.

Σε σοκ ο 33χρονος οδηγός

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το gegonota.news, η μητέρα και η αδελφή του επισκέπτονται στο κρατητήριο τον 33χρονο, ενώ τον παρακολουθεί ψυχολόγος. «Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)», είπε στα συγγενικά του πρόσωπα, περιγράφοντας πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα μωρό μόλις τεσσάρων μηνών.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου ανέφερε πως ο οδηγός δεν μπορεί να μιλήσει, να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, αλλά όσα ισχυρίζεται ο ίδιος θα αποδειχθεί εάν είναι αλήθεια από το βιντεοληπτικό υλικό, που θα ληφθεί από όλες τις κάμερες στην οδό Ιάσονος.

Μάλιστα αύριο εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ. Επίσης, ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις. Στο κρατητήριο τον 33χρονο επίσης επισκέφθηκε και γιατρός γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο.

Η κατηγορία που βαραίνει τον 33χρονο είναι αυτή της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση τον νέο ποινικό κώδικα εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Σχετικά Άρθρα