Βόλος: Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο -“Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε”

 Βόλος: Ξεσπά ο πατέρας του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο -“Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε”

Ο πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στον Βόλο, όταν μοτοσικλέτα έπεσε με ταχύτητα πάνω στον παππού του που το κρατούσε αγκαλιά, δηλώνει συντετριμμένος και μιλάει για έναν άνθρωπο που τους κατέστρεψε.

«Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», δηλώνει στο Mega.

Το βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας
Βίντεο κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ο οδηγός μηχανής στον Βόλο χτυπά τον ηλικιωμένο που κρατούσε το τριών μηνών βρέφος στην αγκαλιά του.

Στο βίντεο, ο παππούς φαίνεται να προσπαθεί να περάσει στην άλλη πλευρά του δρόμου, κρατώντας το άτυχο βρέφος στην αγκαλιά του. Ξαφνικά «παγώνει» και σταματά στη μέση του δρόμου, βλέποντας τη μηχανή να έρχεται με φόρα προς το μέρος του.

Τι λέει ο 33χρονος οδηγός

Ο 33χρονος οδηγός, που κατηγορείται για κακούργημα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. Ισχυρίστηκε πως έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Ο 33χρονος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή του συνέχισε να κινείται, χωρίς αυτόν, για άλλα 70-100 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση -υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου- και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290, εδάφιο δ., εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, με τα αποτελέσματα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο παππούς έβαζε το μωρό στο καρότσι όταν τους χτύπησε η μηχανή

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 22:00 του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου με Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, όταν ο παππούς έβγαζε από το αυτοκίνητο το κοριτσάκι τεσσάρων μηνών για να την τοποθετήσει στο καρότσι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Τότε, ένας 33χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους, τραυματίζοντας τον 53χρονο παππού του βρέφους, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος. Το παιδί βρέθηκε στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η 45χρονη γιαγιά του βρέφους άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη, σύμφωνα με το gegonota.news.

Σχετικά Άρθρα