Βόλος: Οδηγός μηχανής χτύπησε ηλικιωμένο που κρατούσε αγκαλιά το εγγόνι του – Ξεψύχησε το βρέφος

 Βόλος: Οδηγός μηχανής χτύπησε ηλικιωμένο που κρατούσε αγκαλιά το εγγόνι του – Ξεψύχησε το βρέφος

Μια τραγωδία γράφτηκε χθες βράδυ μεταξύ στο κέντρο του Βόλου, όταν 33χρονος δικυκλιστής παρέσυρε τραυμάτισε θανάσιμα ένα βρέφος 4 μηνών που ήταν στην αγκαλιά του παππού του, την ώρα που διέσχιζε το οδόστρωμα, στο ύψος των οδών Ιάσονος με Αντωνοπούλου.

Από την παράσυρση του πεζού 72χρονου παππού, το βρέφος έφυγε από τα χέρια του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του στοίχισαν την ζωή. Ο παππούς βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Βόλου με σπασμένα πλευρά και κακώσεις στα κάτω άκρα, ενώ ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 33χρονος δικυκλιστής.

Περαστικοί, σοκαρισμένοι από το τροχαίο, προσπάθησαν να βοηθήσουν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ο παππούς στο μεταξύ πήρε ταξί με το μωρό στην αγκαλιά και μετέβη στο Νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να αναταχθεί το βρέφος, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το ΕΚΑΒ να έχουν φύγει και να παραλάβει μόνο το τραυματισμένο οδηγό της μηχανής.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον νεαρό οδηγό της μηχανής είναι κακουργηματικού περιεχομένου και αφορούν σε επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σχετικά Άρθρα