Μέσι: “Η Ευρώπη έχει τελειώσει για εμένα”

 Μέσι: “Η Ευρώπη έχει τελειώσει για εμένα”

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αγωνισθεί ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα αν και ανέφερε πως θα ήθελε να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Λιονέλ Μέσι, ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, σχολίασε σχετικά:

«Δόξα τω Θεό, έκανα μια εξαιρετική καριέρα στην Ευρώπη και κατέκτησα όλα όσα είχα ονειρευθεί. Τώρα που αποφάσισα να παίξω στις ΗΠΑ, δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω ποτέ για να αγωνισθώ στην Ευρώπη. Φυσικά και θα μου λείψουν το Champions League Τσάμπιονς Λιγκ και η La Liga, είναι διοργανώσεις με ιδιαίτερο… άρωμα. Ομως, ωφελήθηκα από αυτά όσο μπορούσα, οπότε δεν νιώθω απογοήτευση».

Οσον αφορά στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ο οκτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», τόνισε: «Ηθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα και να ξαναπαίξω εκεί, ώστε να αποχωρήσω από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής της, αλλά δεν ήταν εφικτό και έτσι ήλθαμε στο Μαϊάμι. Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη και από την Σαουδική Αραβία αλλά επέλεξα την Ιντερ Μαϊάμι. Και νιώθουμε πολύ άνετα οικογενειακώς».

Αναφερόμενος τέλος στο ενδεχόμενο να παίξει στο Μουντιάλ του 2026, που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 με την εθνική Αργεντινής, επεσήμανε: «Με βάση την ηλικία που θα έχω τότε, φαίνεται πολύ δύσκολο, αλλά θα δούμε»… 

Σχετικά Άρθρα