Κηφισιά: Ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη – Σοκάρουν οι μαρτυρίες – Τι φώναζε (vid)

 Κηφισιά: Ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη – Σοκάρουν οι μαρτυρίες – Τι φώναζε (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κηφισιά το αιματηρό επεισόδιο έξω από κατάστημα στην οδό Λεβίδου το απόγευμα της Πέμπτης (02/11). Ο υπάλληλος του καταστήματος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαλτά) από έναν άνδρα και μεταφέρθηκε μέσα στα αίματα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με τραύματα στο κεφάλι και αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναζητούσε ένα συγκεκριμένο άνδρα από το κατάστημα, πιθανότατα τον ιδιοκτήτη, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται – όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα – να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση.

Αντ’ αυτού όμως, διαπληκτίστηκε με έναν από τους υπαλλήλους και του επιτέθηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι. Ο υπάλληλος, 21 ετών, βρισκόταν πίσω από τον μπουφέ και τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα άκρα.

Μια αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως ο άτυχος άνδρας είχε αίματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα χέρια και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο, με όλο τον δρόμο να έχει γεμίσει αίματα μέχρι να φτάσει εκεί.

«Τον δέσαμε πολύ καλά με γάζες και πήραμε τηλέφωνο το ασθενοφόρο για να έρθει να τον παραλάβει. Δεν είδα τον δράστη, άκουσα ένα μπαμ και βγήκα να βοηθήσω το παιδί».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο δράστης φορούσε μπουφάν και γυαλιά ηλίου και πως φώναζε πως δουλεύει από 13 ετών και του έχουν φάει λεφτά. Στις επίμονες ερωτήσεις του κόσμου γιατί μαχαίρωσε τον υπάλληλο, ο δράστης δεν απαντούσε.

Σχετικά Άρθρα