Επιμένει ο Παπαδημητρίου για Κικίλια: “Δέχτηκα επίθεση, ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία”

 Επιμένει ο Παπαδημητρίου για Κικίλια: “Δέχτηκα επίθεση, ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία”

Επιμένει στη θέση του περί επίθεσης από τον Βασίλη Κικίλια ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Μιλώντας στο ONE Channel, ο δημοσιογράφος περιέγραψε όσα συνέβησαν στο στούντιο του ΣΚΑΙ, στο διάλειμμα της τηλεοπτικής εκπομπής «Σήμερα» και αφότου εκείνος είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «μπασκετμπολίστας υπουργός», η οποία φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ. Κικίλια. «Δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια, ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για «καθαρό, ξεκάθαρο bullying».

«Αν δεν έλεγα τίποτα, θα ήταν σαν να το θάβω» εξήγησε σε άλλο σημείο, αναφορικά με την επιλογή του να αποκαλύψει, μέσω Facebook, το επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, πίσω από τις κάμερες. Τόνισε ότι δεν χρησιμοποίησε το «μπασκετμπολίστας» υποτιμητικά, αλλά κυριολεκτικά, καθώς είναι γνωστή η αθλητική καριέρα του κ. Κικίλια.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε ότι ο υπουργός βρισκόταν μέσα στο στούντιο και άκουγε τη συζήτηση και πως, όταν έγινε το διάλειμμα, σηκώθηκε και πήγε καταπάνω του, ζητώντας του, σε έντονο ύφος, να μην σχολιάζει τους αθλητές.

Σύμφωνα πάντα με την εκδοχή Παπαδημητρίου, ο υπουργός, εμφανώς οργισμένος, του είπε ότι είναι ένα «τίποτα» και τον χαρακτήρισε «αποτυχημένο» όσον αφορά στην κοινοβουλευτική του θητεία. Τότε παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου και τους απομάκρυνε, ωστόσο ο Βασίλης Κικίλιας επανήλθε, την ώρα που ο Παπαδημητρίου αποχωρούσε. «Ήταν όρθιος πάνω μου, είναι και ψηλός, ένιωσα βία» υποστήριξε, λέγοντας ότι και πάλι μπήκε ανάμεσά τους ο Δημήτρης Οικονόμου, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Προχωρώντας, μάλιστα, έτι περαιτέρω, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ αναρωτήθηκε «αν μπορεί να συμπεριφέρεται και αν νιώθει την ένταση να συμπεριφέρεται έτσι ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη», λέγοντας μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός «θα κάνει ό,τι νομίζει» (σ.σ. μία έμμεση παραίνεση σε απομάκρυνση του κ. Κικίλια από την κυβέρνηση).

Σχετικά Άρθρα