Βούλα: Τι είπε η σύζυγος του εφοπλιστή στην αστυνομία – Μυστήριο με την αυτοκτονία του

 Βούλα: Τι είπε η σύζυγος του εφοπλιστή στην αστυνομία – Μυστήριο με την αυτοκτονία του

Τα κομμάτια του παζλ της αυτοκτονίας του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή που εντοπίστηκε νεκρός χθες Πέμπτη στο σπίτι του στη Βούλα προσπαθούν να ενώσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αυτό που περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο είναι το γεγονός ότι, από τη μέχρι στιγμής έρευνα, δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να υποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο ο 63χρονος αποφάσισε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγός του η οποία, λίγα λεπτά πριν την τραγωδία, δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον 63χρονο στο οποίο της ζητούσε να τον συγχωρέσει για αυτό που πρόκειται να κάνει και μετά από λίγο κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού και τον είδε να κείτεται νεκρός με μία καραμπίνα δίπλα του.

Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε πως δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφαση του 63χρονου. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε» φέρεται να απάντησε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε σχετικά, προσθέτοντας πως ο άνδρας δεν είχε δείξει κάποια σημάδια που να υποδείκνυαν πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

“Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω”

Προτού βάλει τέλος στη ζωή του ο Ελληνοσύρος επιχειρηματίας είχε αφήσει ένα σημείωμα στην σύζυγό του, με το οποίο θέλησε να την ενημερώσει γι’αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Στο επίμαχο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έγραφε τα εξής: «Συγχώρεσέ με γι’αυτό που θα κάνω». Στη συνέχεια αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

Το θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Οι αρχικές αναφορές ήθελαν τον άνδρα να περιεργάζεται την καραμπίνα του και κατά λάθος να αυτοπυροβολείται.

Σχετικά Άρθρα