Ιερέας αποκεφάλισε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους

 Ιερέας αποκεφάλισε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους

Ένας ιερέας φέρεται να σκότωσε και να αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην τρομοκρατημένη οκτάχρονη κόρη τους. Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία. Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της οικογενείας, από την Αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο 40χρονος ορθόδοξος ιερέας, Μιχαήλ Ζουμπάρεφ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση. Το θύμα – σύζυγός του ήταν η 44χρονη Βικτόρια Ζουμπάρεβα.

Η 8χρονη κόρη και ο 17χρονος γιος του ζευγαριού βρίσκονται σε νοσοκομείο, όπου λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ενορίτες είχαν διαμαρτυρηθεί για την «περίεργη» συμπεριφορά του ιερέα και νωρίτερα αυτό το μήνα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Την προέτρεψε να προσευχηθεί μαζί του μπροστά στο πτώμα
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο Ζουμπάρεφ πρώτα έκοψε τον λαιμό της συζύγου του, στη συνέχεια την διαμέλισε και κατέληξε γεμάτος αίματα, να προσεύχεται, κάτι που προέτρεψε να κάνει και η κόρη του.

Η 8χρονη έντρομη κάλεσε αμέσως τον αδερφό της να γυρίσει σπίτι.

Ορισμένες αναφορές λένε ότι ο ιερέας έβαλε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του στην κατάψυξη και το βρήκε η κόρη του. Άλλοι ισχυρίζονται ότι ήταν ο γιος του «που ήλπιζε ότι το κεφάλι της μητέρας του θα μπορούσε να επανακολληθεί» στο σώμα της.

Ο Ζουμπάρεφ είχε αποφοιτήσει από Θεολογική Σχολή το 2010 και εργαζόταν ως ιερέας σε φυλακές. Εάν καταδικαστεί για τον φόνο της συζύγου του, αντιμετωπίζει την ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Σχετικά Άρθρα