Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης – Μαρινάκης: “Μείζον θέμα να μάθουμε ποιοι κρύβονταν από πίσω”

 Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο  Σκουρλέτης – Μαρινάκης: “Μείζον θέμα να μάθουμε ποιοι κρύβονταν από πίσω”

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνεται ο Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολς του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Σε ανάρτηση χθες στον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα», αποκαλούσαν τον Πάνο Σκουρλέτη «τρελό αγόρια». «Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι», έγραψε συγκεκριμένα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος λογαριασμός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Σκουρλέτη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του». Παράλληλα, εξέφρασε έντονα την υποστήριξή του στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ σημείωσε πως τα μέλη του κόμματος «είναι περήφανοι άνθρωποι που αποφάσισαν με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλουν και ποιους όχι».

«Οποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι», κατέληξε στην ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα».

Σήμερα το πρωί (2/11) ο λογαριασμός επανήλθε γράφοντας:

Να το πράξετε κ.Σκουρλέτη.Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον@syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί.

“Μείζον θέμα να μάθουμε ποιοι κρύβονταν από πίσω”

«Πολιτική μπορεί να γίνεται οπουδήποτε. Έχουμε ισχυρή δημοκρατία. Άλλο όμως η πολιτική άλλο η λάσπη, άλλο η συκοφαντία και άλλο οι απειλές από άτομα που το πράττουν ανώνυμα. Εδώ έχουμε καταγγελίες από τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σημαντική η σημερινή του επίσκεψη στο ΣΔΟΕ», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για όσα καταγγέλλει τον τελευταίο καιρό ο Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με τα τρολ.

«Δεν είναι καθημερινό να συμβαίνει αυτό και είναι μείζον θέμα. Όταν κάτι πηγαίνει σε επίπεδο αρχών και δικαιοσύνης είναι θέμα της δικαιοσύνης να κάνει την δουλειά της. Έχουμε αυστηρό νομικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε είναι όσοι έχουν πέσει θύματα των ανώνυμων προφίλ να δουν να γίνεται ταχύτερα η διαδικασία για να μάθουμε την αλήθεια», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Και κατέληξε σχετικά: «Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ασκούσαν πολιτική. Έβριζαν και διέδιδαν fake news και στοχοποιούσαν και απειλούσαν και έβριζαν. Έχουμε καθήκον όλοι και ειδικά οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους».

Σχετικά Άρθρα