Οι πρώτες κουβέντες του οδηγού λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

 Οι πρώτες κουβέντες του οδηγού λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα, νωρίς το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη φέρεται να μην θυμάται τι συνέβη.

«Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα». Αυτές ήταν και οι πρώτες του λέξεις, με αρμόδιες πηγές να αποκαλύπτουν στο ThessToday.gr ότι ο οδηγός που είναι 45 ετών και έχει εμπειρία άνω των δέκα ετών στο τιμόνι, εμφάνισε απώλεια συνείδησης.

Οι γιατροί τον περνούν από εξετάσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να περιμένουν την κατάθεσή του, μήπως και ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη στη μοιραία διαδρομή, μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν νωρίτερα, ότι ο οδηγός έδειχνε να είχε χάσει τις αισθήσεις του εν κινήσει. Έτσι, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται ακόμα δύο άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Σχετικά Άρθρα