Ο Light απαντά στον Μικρούτσικο: “Μάζεψε κάτι φίλους από ΚΑΠΗ και θα έρθουν στο live μου με πι και μαγκούρες”

 Ο Light απαντά στον Μικρούτσικο: “Μάζεψε κάτι φίλους από ΚΑΠΗ και θα έρθουν στο live μου με πι και μαγκούρες”

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες, Δευτέρα (30/10), το ξέσπασμα που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Light στην εκπομπή “Super Katerina”, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις του τράπερ στο “Fame Story”.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τράπερ είχε σχολιάσει αρνητικά το γνωστό ρεμπέτικο τραγούδι “Ντερμπεντέρισσα”, χαρακτηρίζοντάς το “απολίθωμα” και αναφέροντας πως κανείς δεν θα έπρεπε να το τραγουδάει το 2023, ενώ είπε πως δεν ξέρει καν τι σημαίνει ο τίτλος.

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την οργή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος χαρακτήρισε “άσχετο και ανύπαρκτο” τον Light, τονίζοντας πως δεν μπορεί να έχει αυτός άποψη για μεγάλους τραγουδοποιούς ή συνθέτες της ελληνικής μουσικής, ούτε να κριτικάρει σπουδαία τραγούδια που έγραψαν ιστορία, ενώ έκανε αναφορές και στο ξύλο που είχε πέσει στα Mad Awards.

Η απάντηση του Light στον Μικρούτσικο

Η απάντηση του Light ήρθε μέσω ενός ηχητικού μηνύματος, το οποίο δημοσίευσε ως βίντεο στο TikTok ένας λογαριασμός που ασχολείται με την τραπ μουσική. Στο μήνυμα αυτό, ο τράπερ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Θα πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα… Όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ, θα είναι γι’ αυτό. Ευχαριστώ για την στήριξη”.

Σχετικά Άρθρα