Μάθιου Πέρι: Χυδαίο χιούμορ – “Μου αρέσει όταν πεθαίνουν πρεζόνια”

 Μάθιου Πέρι: Χυδαίο χιούμορ – “Μου αρέσει όταν πεθαίνουν πρεζόνια”

«Μου αρέσει όταν πεθαίνουν πρεζόνια». Ο πρώην σεναριογράφος του «Saturday Night Live» Κέβιν Μπρέναν έγραψε μια σειρά από μηνύματα αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι το Σάββατο, προκαλώντας τουλάχιστον σάλο.

«Πνίγηκε σε τζακούζι. Χαχαχαχα» έγραψε αρχικά η Μπρέναν στο X. Στην ερώτηση «Γιατί είναι αστείο να πνίγεσαι σε ένα τζακούζι;», ο Μπρέναν απάντησε: «Επειδή δεν είναι πολύ βαθύ».

Ο podcaster στη συνέχεια υπερασπίστηκε τα σχόλιά του αφού το TMZ δημοσίευσε μια ιστορία σχετικά με αυτά.

«Δεν κορόιδεψα», είπε, κοινοποιώντας την ιστορία του TMZ. «Απλά σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Αλλά μου αρέσει όταν πεθαίνουν πρεζόνια».

Ο Μπρέναν, 63 ετών, ο οποίος κάνει το podcast Misery Loves Company, δέχεται έκτοτε αντιδράσεις στο διαδίκτυο – αν και ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει τη διαμάχη, ρωτώντας την Κυριακή: «Είμαι trending ακόμα;».

Ένας χρήστης του X τον έβρισε για την αναλγησία του για τον θάνατο του Πέρι, γράφοντας: «Ελπίζω να μην επηρεαστείς ποτέ από αυτή την ύπουλη ασθένεια».

Αλλά ο Μπρέναν απλώς αναδημοσίευσε το σχόλιο, γράφοντας: «Ακούγεται διασκεδαστικό».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε επίσης στον Μπρέναν: «Ποτέ δεν θα καταλάβω τη νοοτροπία κάποιου που δημοσιεύει τέτοιες αηδίες».

«Σου εύχομαι περαστικά, γιατί πρέπει να είσαι άρρωστος», έγραψε ο χρήστης του X, για να απαντήσει ο Μπρέναν: «Ευχαριστώ».

Και όταν ένας τρίτος έγραψε στο Twitter: «Θύμισέ μου να γελάσω μαζί σου όταν έρθει η σειρά σου», εκείνος απάντησε: «Μάλλον θα το ξεχάσω».

Εν τω μεταξύ, η πρώην εκπομπή του Μπρέναν, το «Saturday Night Live», απέτισε φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό των «Friends» λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου. Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο TMZ ότι οι πρώτες βοήθειες έσπευσαν στη διεύθυνση μετά από κλήση που έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή. Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος τηλεφώνησε στο 100. Οι πηγές δήλωσαν ότι δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά στο σημείο και δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στην εφημερίδα The Post την Κυριακή ότι έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία για τον εκλιπόντα σταρ. Ωστόσο, ο γιατρός διέταξε περισσότερες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης της τοξικολογικής, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν μερικούς μήνες.

Σχετικά Άρθρα