Βουλιαγμένη: Συγκλονίζει η 27χρονη έγκυος που ξυλοκοπήθηκε από 48χρονο – “Με χτυπούσε στη κοιλιά”

 Βουλιαγμένη: Συγκλονίζει η 27χρονη έγκυος που ξυλοκοπήθηκε από 48χρονο – “Με χτυπούσε στη κοιλιά”

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 27χρονης εγκύου εννέα μηνών, για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον επιχειρηματία σύντροφό της, που συνελήφθη στη Βουλιαγμένη. «Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι, μου ζήτησε να μείνει για μισή ώρα μόνος του. Εγώ έφυγα και έκανα με το αυτοκίνητο μου βόλτες μέχρι να περάσει η ώρα» είπε στην εκπομπή «Tlive» του Alpha η 27χρονη και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή, ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε, με γράπωσε από τα μαλλιά και μου ακινητοποίησε το σώμα. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια μου και προστάτευα την κοιλιά μου».

Η 27χρονη καταγγέλλουσα συνέχισε, λέγοντας: «Μόλις πήγα στο μαιευτήριο το μόνο που με ένοιαζε είναι να σιγουρευτώ ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και απ’ ότι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου».

Όπως αποκάλυψε στον Alpha, το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο, είχε χωρίσει για λίγο διάστημα ενώ από τον Αύγουστο υπήρξε επανασύνδεση με τους δύο να φωτογραφίζονται, να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media και να προετοιμάζονται για τη γέννηση του παιδιού τους.

Το συμβάν καταγγέλλεται πως έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 48χρονος επιτέθηκε άγρια στη σύντροφό του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, συνελήφθη.

Η 27χρονη υπέβαλε μήνυση σε Αστυνομικό Τμήμα και ο 48χρονος ανταπέδωσε, ενώ αφέθηκε ελεύθερος. Η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σχετικά Άρθρα