Ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης μπήκε σε McDonald’s στη Βρετανία και πέταξε ζωντανά ποντίκια

 Ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης μπήκε σε McDonald’s στη Βρετανία και πέταξε ζωντανά ποντίκια

Δεκάδες ποντίκια τα οποία ήταν βαμμένα με κόκκινη, πράσινη, λευκή και μαύρη μπογιά άφησε ένας ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης σε κατάστημα McDonald’s στο Μπέρμιγχαμ προκαλώντας αναστάτωση στους πελάτες.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν έναν άνδρα να κρατάει ψεύτικες πινακίδες κυκλοφορίας που έγραφαν «PAIISTN» και «Free Palestine» καθώς έφτανε με το αυτοκίνητό του στο εστιατόριο Star City της αλυσίδας.

Ο άνδρας, φορώντας μια παλαιστινιακή σημαία στο κεφάλι του, ανοίγει στη συνέχεια το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και αρπάζει το τεράστιο κουτί με τα τρωκτικά, προτού μπει στο κατάστημα γρήγορου φαγητού και πετάξει τα ποντίκια με το χρώμα της παλαιστινιακής σημαίας στο πάτωμα, καθώς δύο γυναίκες τρέχουν μακριά έντρομες.

Ο ακτιβιστής ακούγεται να φωνάζει επανειλημμένα «Free f@@@@@@ Palestine» καθώς επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, προσθέτοντας αργότερα «Boycott Israel» και «F@@@ Israel» πριν φύγει.

Στο τέλος του βίντεο, ο ακτιβιστής καλεί σε μποϊκοτάζ των McDonald’s, των Starbucks και της Disney επειδή υποτίθεται ότι δείχνουν υποστήριξη στο Ισραήλ.

Σχετικά Άρθρα