Νοέμβριος με βροχές – Κορύφωση το Σάββατο 4/11- ποιες περιοχές θα πληγούν

 Νοέμβριος με βροχές – Κορύφωση το Σάββατο 4/11- ποιες περιοχές θα πληγούν

Αλλάζει ο καιρός με την κακοκαιρία να καταφτάνει μαζί με το Νοέμβριο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Σάκη Αρναούτογλου

Ειδικότερα, και όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού, αλλά και κάποιες χαμηλές νεφώσεις στα ΝΑ νησιωτικά που μπορεί να μας φέρουν κάποιες τοπικές και για πολύ λίγη ώρα βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες συννεφιές στα ΒΔ, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν στα ΒΔ μέχρι την Ήπειρο και την Μακεδονία.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα κυμανθεί στους 26 βαθμούς, στα βόρεια από 20 έως 25 βαθμούς, στα νότια στους 25 βαθμούς και στα ανατολικά 23 βαθμούς και στα δυτικά στους 24 βαθμούς.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης από το πρωί αρκετή ηλιοφάνεια και προς το βράδυ θα πυκνώσουν οι συννεφιές. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Την Τετάρτη 1/11, ο καιρός θα παραμείνει ζεστός και υγρός και θα έχουμε βροχές στη Δυτική Ελλάδα.

Την Πέμπτη 2/11, ο καιρός θα γίνει πιο άστατος στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά με καταιγίδες να πέφτουν από τα ΒΑ μέχρι και τα ΝΑ της χώρας.

Την Παρασκευή 3/11, και από το απόγευμα θα έχουμε επιδείνωση του καιρού στα ΒΔ και το Σάββατο άστατος καιρός με πολλές βροχές στα δυτικά, στα βόρεια και τα ανατολικά.

Σχετικά Άρθρα