Νάπολι – Μίλαν: Νεκρός 42χρονος που έπεσε από ύψος 20 μέτρων

 Νάπολι – Μίλαν: Νεκρός 42χρονος που έπεσε από ύψος 20 μέτρων

Τη θεαματική εξέλιξη της κυριακάτικης (29/10) αναμέτρησης μεταξύ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Νάπολι, και της Μίλαν (2-2 το τελικό αποτέλεσμα), επισκίασε η είδηση του θανάτου ενός άντρα, με την ασφάλεια του “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” να εντοπίζει το άψυχο σώμα του άτυχου 42χρονου μετά τη λήξη του ματς.

Σύμφωνα με την Gazzetta dell Sport, ο εν λόγω άντρας εντοπίστηκε στον εγκαταλελειμμένο χώρο στάθμευσης κάτω από τον τομέα των επισκεπτών, με τον φίλο του θύματος που ήταν παρών, να δηλώνει ότι έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του άτυχου Ιταλού με βάση την αναπαράσταση που έδωσε στην αστυνομία, αναφέρθηκε στην πρόθεσή τους να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά και στο πως εξελίχθηκε το σκηνικό του θανάτου.

Η πρόσβαση στις κερκίδες του γηπέδου μέσω σήραγγας διακόπηκε από μια δοκό που έπεσε, με τον έναν εκ των δύο αντρών να εγκαταλείπει την προσπάθεια να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σε αντίθεση με τον 42χρονο που στην επιχείρησή του να σκαρφαλώσει στη δοκό, έχασε την ισορροπία και έπεσε σε κενό 20 μέτρων.

Σχετικά Άρθρα