Μάθιου Πέρι: Συνεχίζεται το θρίλερ για την αιτία θανάτου – Η ανακοίνωση του ιατροδικαστή

 Μάθιου Πέρι: Συνεχίζεται το θρίλερ για την αιτία θανάτου – Η ανακοίνωση του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το διαδικτυακό του αρχείο για τον Μάθιου Πέρι, αναφέροντας την αιτία θανάτου του ως «αναβολή». Τι σημαίνει αυτό; Ότι η αιτία του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού στην κατοικία του το Σάββατο θα απαιτήσει πρόσθετες διερευνητικές εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες προτού καταλήξει σε συμπέρασμα.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Ο Μάθιου Πέρι ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

  • Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση 911.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Λος Άντζελες που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση θανάτου.

Όπως αναφέρεται στο ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε ολοκληρώσει ένα δίωρο παιχνίδι pickleball (άθλημα παρόμοιο με το τένις) και φτάνοντας στο σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του σε εξωτερικές δουλειές. Όταν εκείνος επέστρεψε, βρήκε τον ηθοποιό αναίσθητο μέσα στο τζακούζι του.

@joy.of.everything Breaking News: Actor Matthew Perry’s house seen shortly after the news broke that the actor has passed away within the home at age 54. R.I.P. Matt #matthewperry #friends #ripmatthewperry #mattperry #breakingnews ♬ original sound – Joy Of Everything

Σε βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail, φαίνεται το εξωτερικό μέρος του σπιτιού του και το τζακούζι, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μάθιου Πέρι μάλλον, περνούσε αρκετό από τον χρόνο του χαλαρώνοντας στο τζακούζι του. Πρόσφατα μάλιστα, είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με το κοινό του, όπου ποζάρει μέσα σε αυτό.

Συγκεκριμένα, έξι μέρες πριν τον θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο χαλαρώνει στο τζακούζι του φορώντας τα ακουστικά του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του είχε γράψει: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με καλούς του φίλους και συνεργάτες να τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς «Φιλαράκια» στο Twitter έγραψε: «Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας συμπάσχει με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

Ο θάνατός του, σκόρπισε θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό, που τον απολάμβανε από το 1994 έως το 2004 στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο Τσάντλερ Μπινγκ, με το πνευματώδες και πολλές φορές αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, έγινε ένας από τους αγαπημένους ρόλους των θαυμαστών της σειράς παγκοσμίως.

Οι κωμικές του ερμηνείες, ο αυθορμητισμός του και οι ατάκες του τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο «κλασικούς» ρόλους της τηλεόρασης. Μόλις η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι θαυμαστές του έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού.

Σχετικά Άρθρα