Θεσσαλονίκη: 27χρονος έκρυβε μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ κλεμμένου Ι.Χ.

 Θεσσαλονίκη: 27χρονος έκρυβε μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ κλεμμένου Ι.Χ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (28-10-2023), 27χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Καρτερέ), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ανωτέρω αυτοκίνητο, εντοπίσθηκαν στο χώρο των αποσκευών, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, για το οποίο είχε δηλωθεί υπεξαίρεση τις προηγούμενες ημέρες σε Αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα