Κηφισιά: Ξυλοκόπησαν και ψέκασαν με σπρέι ανήλικους 

 Κηφισιά: Ξυλοκόπησαν και ψέκασαν με σπρέι ανήλικους 

Άγρια επίθεση με γροθιές αλλά και ψέκασμα με επικίνδυνο σπρέι δέχτηκαν δύο ανήλικοι στην περιοχή της Κηφισιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος έβαλε αγγελία στα social media για να πουλήσει το κινητό του τηλέφωνο. Νεαρός ήρθε σε επαφή μαζί του, αναφέροντας ότι επιθυμεί να το αγοράσει. Έτσι ο 17χρονος έκλεισε ραντεβού στην Κηφισιά με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Ο 17χρονος ιδιοκτήτης του κινητού μετέβη στο ραντεβού μαζί με συνομήλικό φίλο του το μεσημέρι της 2ης Οκτωβρίου 2023 μπροστά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Εκεί τους περίμενε ένας 18χρονος, ο οποίος αρχικά προσποιήθηκε ότι πρόκειται να το αγοράσει και στη συνέχεια τους οδήγησε με προφάσεις σε παρακείμενο δρόμο, όπου εμφανίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Οι δράστες προκειμένου να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο, ψέκασαν με σπρέι τους δύο 17χρονους και επιτέθηκαν με γροθιές και με σιδερένιο λοστό.

Στο πλαίσιο έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. στα social media ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος, δηλαδή ο ένας εκ των δύο δραστών. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης, πήρε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο από το θύμα του και στη συνέχεια ανάρτησε αγγελία στα social media με σκοπό να το πουλήσει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες στην Κηφισιά την ώρα που προσπαθούσε να μεταπωλήσει την κλεμμένη συσκευή, ενώ κατά τη σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Το κατασχεθέν κινητό αποδόθηκε στον 17χρονο, θύμα της ληστείας.

Ο κατηγορούμενος, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του. Την υπόθεση ανάλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 18χρονο είναι σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σχετικά Άρθρα