Τσίπρας για διαφωνούντες: “Αφού δεν κάνουμε μαζί, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα”

 Τσίπρας για διαφωνούντες: “Αφού δεν κάνουμε μαζί, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα”

«Υπάρχει ένα τμήμα του κόμματος που λέει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, και μάλιστα προχωρά σε μια τακτική η οποία κάνει ζημιά», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας αναφορικά με το εσωκομματικό μέτωπο και τη στάση των διαφωνούντων.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «όσοι δεν ψήφισαν τον Στέφανο Κασσελάκη δεν σημαίνει ότι δεν αποδέχονται τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα ή τον νέο πρόεδρο».

Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα ότι καλό είναι «να περιμένουμε να δούμε ποιοι και πόσοι θα φύγουν για άλλο κόμμα» και αποκάλυψε ότι «γνωρίζει πολλά στελέχη και μέλη που δεν στηρίξαν τον κ. Κασσελάκη και ούτε θέλουν να φύγουν ούτε τους αρέσουν αυτά που συμβαίνουν με τις δηλώσεις».

Οσον αφορά το ζήτημα των διαγραφών Τζουμάκα, Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα, ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι «θεωρητικά υπάρχει περίπτωση οι διαγραφές να μην επικυρωθούν», αλλά ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό. «Αφού δεν κάνουμε μαζί, να φύγουν μια ώρα αρχύτερα οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει μια πολιτική διαφωνία η οποία εκφράζεται με έναν τελείως αντικαταστατικό τρόπο και τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης και συνύπαρξης. Οι ίδιοι το θέτουν έτσι. Δεν το αποδίδω σε συμφέροντα», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα