“Το ελληνικό τόξο έχει δώσει 8,6 Ρίχτερ” – Περίεργη ανάρτηση Ολλανδού ερευνητή που είχε προβλέψει τον σεισμό της Τουρκίας

 “Το ελληνικό τόξο έχει δώσει  8,6 Ρίχτερ” – Περίεργη ανάρτηση Ολλανδού ερευνητή που είχε προβλέψει τον σεισμό της Τουρκίας

Μια περίεργη ανάρτηση έκανε πριν από μερικές ώρες ο Ολλανδός ερευνητής Φρανκ Χούγκερμπετς και αφορά την σεισμική άπνοια στην χώρα μας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ελληνικό τόξο κάτω από την Κρήτη έχει δώσει σεισμό 8.6 Ρίχτερ στο παρελθόν.

Σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει ότι παρατηρεί μέτρια σεισμική δραστηριότητα στα άκρα του ελληνικού τόξου και συγκεκριμένα από τα νοτιοδυτικά της Κρήτης ενώ φθάνει μέχρι και ανοιχτά της Κύπρου. Μάλιστα ο ερευνητής κάνει και αναφορά στον μεγάλο σεισμό που είχε γίνει το 365 μ. Χ. νοτιοδυτικά της Κρήτης με μέγεθος 8,6 Ρίχτερ για να εξηγήσει, προφανώς, τα μεγέθη που μπορεί να δώσει το ελληνικό τόξο.

Ο Ολλανδός ερευνητής τον Φεβρουάριο του 2023 είχε προβλέψει τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στη Νότια Τουρκία και τη Συρία – ακολούθησε και δεύτερος μεγέθους 7,7 Ρίχτερ- που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους.Ο Φρανκ Χούγκερμπετς, εξηγεί ότι ο σεισμός νοτιοδυτικά της Κρήτης το 365 μ.Χ. έγινε με την ανατολή του ήλιου και ενώ κορυφώνονταν πλανητικές κινήσεις σε συνδυασμό και με πανσέληνο!

Σχετικά Άρθρα