Στη γραμμή Σκουρλέτη και ο Νίκος Φίλης: Ο Κασσελάκης αναδείχτηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου

 Στη γραμμή Σκουρλέτη και ο Νίκος Φίλης: Ο Κασσελάκης αναδείχτηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου

Ο Στέφανος Κασσελάκης συμπεριφέρεται σαν παίκτης ριάλιτι σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φίλης, δύο ημέρες μετά την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή, σημειώνει πως ο Στέφανος Κασσελάκης «κάνει πολιτική επί δύο-τρεις μήνες τώρα με βάση την προσωπική του ζωή, όχι με τα προβλήματα των ανθρώπων».

«Πότε παντρεύεται, πότε λέει ότι ευχαριστώ την οικογένεια μου γιατί αυτή μου έδωσε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ονομαστικά στα μέλη της οικογένειάς του. Εμφανίζει τον εαυτό του σαν ένα ριάλιτι. Πότε δείχνει τη βέρα στο δεξί. Είναι δυνατόν να εμπνεύσει κανείς έτσι και να κάνει αντιπολίτευση;» είπε ο Νίκος Φίλης.

Τόνισε λέγοντας πως μέχρι στιγμής η παρουσία Κασσελάκη ταυτίζεται με την προσωπική ζωή του και όχι με τα προβλήματα της αντιπολίτευσης.

Κατήγγειλε, δε, πως ο κ. Κασσελάκης εκλέχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου και είπε πως υπήρξε άλωση στο κόμμα, όπως έγινε στο Ρεπουμπλικανικό από τον Τραμπ: «Το να μεταφέρουμε την αμερικανική πραγματικότητα στο ευρωπαϊκό χώρο είναι λάθος» σημείωσε.

Αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη. «Πρέπει να μιλήσει ο πρώην πρόεδρος, όταν βγαίνει ο Κασσελάκης και λέει υπονόμευαν τον Τσίπρα» σημείωσε.

Υπογράμμισε πως ο κ. Κασσελάκης με τις απόψεις που διατύπωσε δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κριθεί το θέμα, να συζητήσουμε τις απόψεις που διατυπώνει, επισήμανε.

Σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποφεύγει να κάνει διάλογο, προχωρώντας σε διαγγέλματα.

Σχετικά Άρθρα