Παγώνη καλεί… Τάιλερ: Να έρθει να μας βοηθήσει, άκουσα πως είναι καλός νοσηλευτής

 Παγώνη καλεί… Τάιλερ: Να έρθει να μας βοηθήσει, άκουσα πως είναι καλός νοσηλευτής

Κάλεσμα στον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, να ενταχθεί στο ΕΣΥ, έστειλε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Με αφορμή της επίσκεψη του στον Ευαγγελισμό, η κυρία Παγώνη σχολίασε στον Alpha:

«Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Και σχολίασε: «Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κ. Τάιλερ, αλλά και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν και εκεί πρόβλημα ιατρικού προσωπικού και δεν έχουν όλες οι μονάδες τους τέσσερις νοσηλευτές πάνω από κάθε ασθενή, δεν το έχει πληροφορηθεί. Προφανώς στο νοσοκομείο που ήταν τα πράγματα ήταν άριστα», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Τέλος, τον προσκάλεσε «να βάλει πλάτη στο ΕΣΥ» λέγοντας : «Εμείς λοιπόν επειδή δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις στην υγεία, οποιοσδήποτε έρχεται στην Ελλάδα να έρθει να μας βοηθήσει, εμείς εδώ είμαστε». 

Σημειώνεται πως ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει εργαστεί για χρόνια στον τομέα της Υγείας, στις ΗΠΑ, αρχικά ως νοσηλευτής και έπειτα ως παθολόγος, όπως είχε αποκαλύψει ο κ. Κασσελάκης σε συνέντευξή του. 

Σχετικά Άρθρα