ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά για Αυγενάκη και Αγοραστό 

 ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά για Αυγενάκη και Αγοραστό 

Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, βρέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για αδικήματα που διέπραξαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Σήμερα στις 12.30μμ θα βρεθούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Βασίλης Κόκκαλης Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προβούν στην κατάθεση αναφοράς κατά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού για την εξακρίβωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων κατά την προεκλογική περίοδο του Β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.”

Το ζήτημα προκλήθηκε όταν τόσο ο πρώην Περιφερειάρχης, όσο και ο Υπουργός, αναφέρθηκαν στις αποζημιώσεις μετά τις καταστροφές στην Θεσσαλία, κατά την προεκλογική περίοδο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τους κατηγορεί για “εκβιασμό” των ψηφοφόρων.

Σχετικά Άρθρα