Συγκλονιστικό ηχητικό από συνομιλία μαχητή της Χαμάς με τον πατέρα του: “Σκότωσα δέκα Εβραίους”

 Συγκλονιστικό ηχητικό από συνομιλία μαχητή της Χαμάς με τον πατέρα του: “Σκότωσα δέκα Εβραίους”

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) δημοσιοποίησε ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο πιστεύεται ότι ακούγεται η συνομιλία ενός μαχητή της Χαμάς με τον με τον πατέρα του. Ο νεαρός καυχιέται ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους με τα ίδια του τα χέρια, προτρέποντας τον πατέρα του να ανοίξει την εφαρμογή WhatsApp, προκειμένου να δει τις φωτογραφίες που τού έστειλε από τις εκτελέσεις.

Στο βίντεο, του οποίου η γνησιότητα δεν έχει επαληθευθεί, φέρεται να ακούγεται ένας μαχητής της Χαμάς να καλεί τον πατέρα του από το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας την οποία σκότωσε, όπως και τον άνδρα της, ώστε να τον ενημερώσει για το «κατόρθωμα» ότι σκότωσε «δέκα Εβραίους με τα ίδια μου τα χέρια», όπως αποκάλυψε στη συνομιλία.

Το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα έπαιξε και στο αποψινό (24/10) Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, από τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, ο οποίος νωρίτερα «εξαπέλυσε» βέλη εναντίον του Αντόνιο Γκουτέρες, ρωτώντας τον, όντας εξοργισμένος: «Κύριε Γενικέ, σε ποιον κόσμο ζείτε;».

Σχετικά Άρθρα