Καταγγελία Ραγκούση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για λογαριασμό στα social που τον εμφανίζει να…οργανώνει διαδήλωση κατά Κασσελάκη!

 Καταγγελία Ραγκούση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για λογαριασμό στα social που τον εμφανίζει να…οργανώνει διαδήλωση κατά Κασσελάκη!

Τη στιγμή που η αντιπαράθεση ηγεσίας με διαφωνούντες είναι στα ύψη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι προέβη σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αιτία για την καταγγελία ήταν ανάρτηση από τον λογαριασμό «Ec Stevi», που ανέφερε ότι ο Γ. Ραγκούσης έστειλε μηνύματα σε μέλη του κόμματος, πως θα γίνει σύντομα πανελλαδική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για ξεσηκωμό κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και για την ανατροπή του. Η ανάρτηση ανέφερε πως ο Γ. Ραγκούσης ζητούσε και οικονομική στήριξη για τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης.

«Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων», ανέφερε σε οργισμένο μήνυμά του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας συνδρομή από μέλη του κόμματος (μεταξύ των οποίων και από τον Παύλο Πολάκη) προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η ιδιότητα του ατόμου που βρίσκεται πίσω από την ανάρτηση.

Ο Γ. Ραγκούσης άσκησε πρόσφατα σκληρή κριτική κατά του Στ. Κασσελάκη, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα