Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα στο συνεργείο της ΕΡΤ -Η περιγραφή της Ευτυχίας Πενταράκη

 Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα στο συνεργείο της ΕΡΤ -Η περιγραφή της Ευτυχίας Πενταράκη

Η πολεμική ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Ευτυχία Πενταράκη περιέγραψε σήμερα στον αέρα του δημόσιου καναλιού πώς το συνεργείο τους δέχθηκε μια προειδοποιητική βολή καθώς προσπαθούσαν να καταγράψουν πλάνα των ισραηλινών δυνάμεων που βρίσκονται σε θέση μάχης στα σύνορα.

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Ισραήλ, Ευτυχία Πενταράκη, περιέγραψε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης πώς το συνεργείο δέχθηκε προειδοποιητική σφαίρα από τον ισραηλινό στρατό. «Στην προσπάθειά μας να δούμε τι έχει γίνει, δεχθήκαμε σφαίρα προειδοποιητική», ήταν η ακριβής φράση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, ενώ τα άρματα του ισραηλινού στρατού βρίσκονται παρατεταγμένα στα βόρεια σύνορα με τη Γάζα και καθώς το συνεργείο της ΕΡΤ επιχειρούσε να δει τι είχε γίνει, δέχθηκαν προειδοποιητική σφαίρα.

«Όπως μας εξήγησαν οι πολύ ευγενικοί, αυστηροί, Ισραηλινοί το προηγούμενο διάστημα αλλά ίπως διαπιστώσαμε σήμερα με ένταση και εκνευρισμό, έχει αλλάξει και η στάση τους απέναντί μας, όχι εμάς προσωπικά με τους δημοσιογράφους γενικά που επιχειρούν να φθάσουν κοντά και να δουν τι γίνεται με τα στρατεύματα που έχουν πάρει θέση μάχης, στην προσπάθεια να πάρουμε μέσα από το αυτοκίνητο ένα πλάνο δεχθήκαμε μια σφαίρα προειδοποιητική ότι ούτε αυτό πρέπει να κάνετε».

https://youtu.be/VMYSqBklnPU

Σχετικά Άρθρα