Διαζύγιο Μελόνι: Η χυδαιότητα και ο σεξισμός του Τζαμπρούνο – Η Βιβιάνα Τζουλιέλμι κορυφή του παγόβουνου;- Πώς ανακοίνωσε τον χωρισμό η Ιταλίδα πρωθυπουργός (εικόνες)

 Διαζύγιο Μελόνι: Η χυδαιότητα και ο σεξισμός του Τζαμπρούνο – Η Βιβιάνα Τζουλιέλμι κορυφή του παγόβουνου;- Πώς ανακοίνωσε τον χωρισμό η Ιταλίδα πρωθυπουργός (εικόνες)

Η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ». Προσθέτει μάλιστα πως οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, ωστόσο ήρθε η ώρα να γίνει και επίσημα.

Η πρωθυπουργός ωστόσο αναφέρεται και σε όσους «σκάλιζαν» τα προσωπικά της ζητήματα με στόχο να την αποδυναμώσουν.

«Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό», προσθέτει στην ανάρτησή της.

«Θα υπερασπιστώ την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», καταλήγει.

Ο σεξιστής Τζαμπρούνο

Ο Τζαμπρούνο, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή “Diario del giorno” (μτφρ: «Καθημερινό ημερολόγιο») στον σταθμό Rete 4, σχολίασε τον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας στην πρωτεύουσα της Σικελίας, ένα ειδεχθές σεξουαλικό έγκλημα που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων.

«Αν πας να χορέψεις, έχεις κάθε δικαίωμα να μεθύσεις -δεν πρέπει να υπάρχει παρεξήγηση και κανενός είδους πρόβλημα- αλλά αν αποφύγεις να μεθύσεις και να χάσεις τις αισθήσεις σου, μπορεί επίσης να αποφύγεις κάποια προβλήματα και να βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιον λύκο», είπε στην εκπομπή του το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιο του Τζαμπρούνο προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των τηλεθεατών και την άμεση απάντηση της ιταλικής αντιπολίτευσης που έσπευσε να καταδικάσει τα σχόλια.

  • «Λέω στον Τζαμπρούνο ότι τα αγόρια πρέπει να εκπαιδεύονται για να δείχνουν σεβασμό, αντί τα κορίτσια να διδάσκονται να είναι προσεκτικά. Διδάξτε στους άνδρες την αξία της συναίνεσης, αντί στα κορίτσια να είναι προσεκτικά», δήλωσε η Σετσίλια Ντ΄Ελία, γερουσιαστής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Τζαμπρούνο, του οποίου η τηλεοπτική καριέρα έχει απογειωθεί από τότε που η Μελόνι έγινε επικεφαλής της δεξιάς κυβέρνησης τον περασμένο Οκτώβριο, απάντησε ότι τα σχόλιά του χρησιμοποιήθηκαν κατά το δοκούν για να δημιουργήσουν μια «σουρεαλιστική» αντιπαράθεση.

«Δεν είπα ότι οι άνδρες είναι ελεύθεροι να βιάζουν γυναίκες που είναι μεθυσμένες», δήλωσε στην Corriere della Sera σε σημερινή συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Κάποιοι πολιτικοί διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και θέλουν να με κρεμάσουν, αλλά για ποιο λόγο; Επειδή είπα στους νέους να μην παίρνουν ναρκωτικά;».

Φυσικά, ο Τζαμπρούνο με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποφύγει να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για το τραγικά ανάρμοστο σχόλιο του, ενώ η Μελόνι, η οποία έχει μια μικρή κόρη με τον Τζαμπρούνο, δεν έχει σχολιάσει το χυδαίο victim blaming του συντρόφου της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα σχόλιά του Τζιαμπρούνο προκαλούν αντιδράσεις.

Τον Ιούλιο, είπε στον γερμανό υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ «να μείνετε στο σπίτι, μείνετε στον Μέλανα Δρυμό», όταν εκείνος αμφισβήτησε τη βιωσιμότητα του τουρισμού στη νότια Ευρώπη λόγω των έντονων κυμάτων καύσωνα.

Η πέτρα του σκανδάλου

Η Τζόρτζια Μελόνι πέταξε έξω από το σπίτι τον σύντροφο της τα τελευταία 10 χρόνια,και πατέρα της κόρης της, Αντρέα Τζαμπρούνο εξαιτίας της Βιβιάνα Τζουλιέλμι. Η 46χρονη δημοσιογράφος έγινε αποδέκτης των απρεπών σχολίων του Ιταλού παρουσιαστή που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral, ενώ βρίσκονταν εκτός αέρα στο στούντιο του καναλιού Milan TV, γράφει η Daily Mail.

Και παρότι εκείνη διατήρησε την αξιοπρέπεια της μπροστά στα όσα τραγικά της είπε ο σύντροφος της Μελόνι, που μάλιστα δεν δίστασε να βρίσει τους τηλεθεατές που σχολιάζουν την εμμονή του με τα μαλλιά του, λέγοντας ότι δεν φταίει αυτός που όλοι είναι καραφλοί, η δημοσιοποίηση των σχετικών βίντεο οδήγησε τη Ιταλίδα πρωθυπουργό στην απόφαση του χωρισμού.

  • Η ωραία Βιβιάνα, που είδε την σατιρική εκπομπή Striscia la Notizia να προβάλει το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ο Τζιαμπρούνο, αφού την ρωτάει προκλητικά αν μπορεί να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα ενώ της μιλάει, για να πάρει την καυστική απάντηση ότι ούτως ή άλλως αυτό κάνει, προχωράει προτείνοντας της ένα τρίο ή και ένα κουαρτέτο αν το επιθυμεί, εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2009.

Η πρώτη της επαγγελματική απασχόληση ήταν στις εφημερίδες, πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση όπου είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή Diaro del Giorno στην οποία εργάζεται και ο Αντρέα, που δεν έχει ούτε ντροπή, ούτε σύνεση.

Η Βιβιάνα αγαπάει πολύ τα σπορ και όνειρο της είναι να γίνει κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής για το ποδόσφαιρο (για την Ιταλία μιλάμε εξάλλου), ωστόσο ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, πέρα από το ότι ζει κοντά στο Μπέργκαμο, δίπλα στο Μιλάνο.

Τα περισσότερα στοιχήματα πάντως τώρα μπαίνουν υπέρ της πραγματοποίησης του ονείρου της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα