Ραφήνα:Επίθεση σοκ σε 15χρονη μαθήτρια-Την έβαλε με τη βία στο τζιπ και προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

 Ραφήνα:Επίθεση σοκ σε 15χρονη μαθήτρια-Την έβαλε με τη βία στο τζιπ και προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συγκλονίζει η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μία 15χρονη μαθήτρια η οποία εξαναγκάστηκε να μπει σε αυτοκίνητο ενός άνδρα ο οποίος προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον της. Ευτυχώς, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό ξεκίνησε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα και κατέληξε μερικά στενά πιο πέρα.

Η ανήλικη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης κατάθεση παρουσία ψυχολόγου και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο δράστης άνδρας συνελήφθη στη Νέα Μάκρη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι αστυνομικοί το Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας κατάφεραν να εντοπίσουν το άνδρα μετά την περιγραφή που έδωσε το παιδί τόσο του ίδιου όσο και του αυτοκίνητου το οποίο οδηγούσε.

Η ανάρτηση προειδοποίηση κατοίκου της Ραφήνας

 προσοχή στα παιδιά 
Μαύρο τζιπ σε γειτονιά της Ραφήνας άρπαξε από δρόμο έφηβο κοριτσάκι. Προσπάθησε να ασελγησει πάνω του αλλά ευτυχώς το κορίτσι είχε την ψυχραιμία και φώναζε βοήθεια και τον χτύπαγε.

Την πέταξε έξω από το τζιπ όπου ευτυχώς είχαν βγει στην γειτονιά κάτοικοι που μάζεψαν το κορίτσι μέχρι να ηρεμήσει και να έρθουν οι δικοί του. Από κάμερες προσπαθούν να πάρουν τον αριθμό κυκλοφορίας και τον δώσουν στην αστυνομία

Σχετικά Άρθρα