Σκληρή κριτική Ραγκούση: Ηγεσία δεν αλλάξαμε για να παρακολουθούμε άπρακτοι και να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο

 Σκληρή κριτική Ραγκούση: Ηγεσία δεν αλλάξαμε για να παρακολουθούμε άπρακτοι και να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο

Μεταξύ των στελεχών που άσκησαν σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ότι υπάρχουν επιλογές που διαφωνεί αλλά και ότι συμφωνεί με την επισήμανση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κέρδισε η ΝΔ τις εκλογές αλλα “εμείς χάσαμε”.

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στην πολιτική ουσία υπογραμμίζοντας ότι αυτή συνδέεται με το ερώτημα για την αλλαγή ηγεσίας η οποία έγινε για να ανακοπεί η μεγάλη εκλογική πτώση.

Και πρόσθεσε ότι δεν αλλάξαμε ηγεσία για να παρακολουθούμε άπρακτοι να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, από τη δεύτερη θέση στην τρίτη, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επεσήμανε ότι μέχρι τις ευρωεκλογές υπάρχει χρόνο για πολλές μάχες, “ενωμένοι αν το θέλετε” για να διευκρινίσει στη συνέχεια:

Δεν είναι δυνατόν ένας πρόεδρος να κάνει ανάρτηση – πρόκληση εναντίον των συντρόφων του πριν από τον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι για όσους αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, ας πουν εκείνοι πότε έφεραν 500 νέα μέλη σε μία μέρα.

Ο κ. Ραγκούσης φέρεται να σήκωσε το γάντι και να απάντησε λέγοντας πως όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας έχουν αναμφίβολα, ακόμη μεγαλύτερη συμβολή στη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ, από το 3% στο 33%.

Σχετικά Άρθρα