Παρίσι: Ακυρώνονται τα MTV Awards – Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση

 Παρίσι: Ακυρώνονται τα MTV Awards – Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση

Ακυρώνονται τα ευρωπαϊκά βραβεία μουσικής, γνωστά ως MTV Awards, μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής, υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Όπως μεταδίδει το AFP, λόγω έντονης ανησυχίας για τρομοκρατικές επιθέσεις εν μέσω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή, τα ευρωπαϊκά βραβεία μουσικής, γνωστά και ως MTV Awards, που θα πραγματοποιούνταν φέτος στις 5 Νοεμβρίου στο Παρίσι, ακυρώνονται μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

«Δεδομένου των τελευταίων εξελίξεων ανά τον κόσμο, αποφασίσαμε πως δεν θα πραγματοποιήσουμε τα φετινά ευρωπαϊκά MTV Awards, λαμβάνοντας την απόφαση ως μέτρο πρόληψης της ασφάλειας των εργαζομένων μας, των καλλιτεχνών, των θεατών και των συνεργατών, οι οποίοι θα ταξίδευαν απ’ όλο τον κόσμο, για να δώσουν το παρών στην εκδήλωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τα MTV EMA είναι μια ετήσια γιορτή της παγκόσμιας μουσικής. Καθώς παρακολουθούμε τα καταστροφικά γεγονότα στο Ισραήλ και τη Γάζα να συνεχίζουν να εκτυλίσσονται, αυτή δεν μοιάζει με στιγμή για μια παγκόσμια γιορτή. Με χιλιάδες ζωές να έχουν ήδη χαθεί, είναι μια στιγμή πένθους» προστίθεται.

Σχετικά Άρθρα