Νετανιάχου σε στρατιώτες: Θα πολεμήσουμε σαν λιοντάρια και θα νικήσουμε (vid)

 Νετανιάχου σε στρατιώτες: Θα πολεμήσουμε σαν λιοντάρια και θα νικήσουμε (vid)

Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις πως οι Ισραηλινοί θα ξεκινήσουν από ώρα σε ώρα τη χερσαία εισβολή στη Γάζα, μία κίνηση που πολλοί αναλυτές θεωρούν παρακινδυνευμένοι λόγω του αστικού περιβάλλοντος αλλά και των μικρών όπως επισημαίνουν οφελών που θα έχει ο στρατός του Ισραήλ επί της ουσίας στο πεδίο. Μετά τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, τους στρατιώτες του 51ου τάγματος και του 13ου επίλεκτου τάγματος πεζικού, που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας επισκέφτηκε και ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Εκεί, επιχείρησε να τους ενθαρρύνει και να τους προετοιμάσει για πιθανή εισβολή στη Γάζα, την οποία προετοιμάζουν εδώ και μέρες οι Ισραηλινοί σαν αντίποινα στη σφαγή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Θα νικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις» είπε ο Νετανιάχου και πρόσθεσε: «Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται πίσω σας. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε σαν λιοντάρια και θα δώσουμε βαρύ πλήγμα στους εχθρούς μας, ώστε να πετύχουμε την τελική νίκη». Μάλιστα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέβασε και σχετικό βίντεο στο Twitter, το οποίο συνοδεύει με τη φράση: «Μαζί με τους μαχητές. Όλα έτοιμα».

Σχετικά Άρθρα