Μαρούσι: Η κατάθεση του ανήλικου που δέχτηκε άγρια επίθεση έξω από Γυμνάσιο

 Μαρούσι: Η κατάθεση του ανήλικου που δέχτηκε άγρια επίθεση έξω από Γυμνάσιο

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το κίνητρο της επίθεσης σε έναν 17χρονο και έναν 19χρονο έξω από Γυμνάσιο στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο θύμα κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι χθες Τετάρτη στις 17.15 μετέβη στην οδό Νίκης με το μηχανάκι του, στη θέση ‘Θεατράκι’ στο Γυμνάσιο της περιοχής, προκειμένου να συναντήσει δύο φίλους του και μία κοπέλα.

Ξαφνικά εκεί εμφανίστηκαν εφτά άτομα και τον περικύκλωσαν. Τότε ένας εκ των δραστών -«κοντός που φορούσε κόκκινη μπλούζα»- του είπε: «Εσύ μίλαγες στο τηλέφωνο;». Ο 17χρονος απάντησε: «όχι δεν μίλαγα εγώ».

Στη συνέχεια, ένας εκ των δραστών, τον οποίο γνώριζε ο 17χρονος, αναφερόμενος σε εκείνον είπε στους υπόλοιπους έξι της ομάδας των δραστών: «Αυτός ήταν». Τότε ένας εξ αυτών, γεροδεμένος που φορούσε κόκκινη μπλούζα, γρονθοκόπησε τον ανήλικο.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, άλλος δράστης, ο οποίος φορούσε καφέ σκούρο φούτερ, με τη χρήση ενός πτυσσόμενου γκλοπ προκάλεσε φθορές στο μηχανάκι του και παράλληλα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, άλλο άτομο από την ομάδα των δραστών άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο και έπειτα άλλοι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν, όπως και το φίλο του, με κλωτσιές. Μετά το περιστατικό ο 17χρονος διαπίστωσε ότι είχε βαριά χτυπήματα και σημάδια στο κεφάλι, δίπλα από το δεξί μάτι, από το δεξί αυτί και αιμορραγούσε από την μύτη. Έπειτα, η φίλη του μετέφερε εκείνον και τον φίλο του αρχικά στο Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και στη συνέχεια στο Γ.Ν.Α. «ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» όπου και εξετάστηκαν από τους γιατρούς.

Στην ερώτηση των αστυνομικών προς τον 17χρονο για το κατά πόσο γνωρίζει κάποιο από τα εφτά άτομα που τον χτύπησαν, απάντησε ότι, γνωρίζει τον έναν από αυτούς. Επίσης, κατέθεσε ότι οι δράστες προσέγγισαν το χώρο πεζοί και αποχώρησαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν ταυτοποιήσει για την υπόθεση. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου ήδη έχουν κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα