Βία ανηλίκων/Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο – Πήγε στο νοσοκομείο

 Βία ανηλίκων/Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο – Πήγε στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο βίας σημειώθηκε μεταξύ μαθητών, αυτήν τη φορά σε δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο, την Τετάρτη. Αποτέλεσμα αυτού, ένα κορίτσι να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το acheloostvnews.gr, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν, όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδελφό, που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση πέντε δασκάλων, ώστε να χωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο, μία μαθήτρια τραυματίστηκε. Το κορίτσι είχε επεισόδια εμετού και πόνους στο ύψος του νεφρού κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια, η μαθήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου, κάτι που, ευτυχώς, αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.