Τέλος η σεζόν για τον Μέσι

 Τέλος η σεζόν για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είναι απίθανο να παίξει ξανά στο MLS αυτή τη σεζόν, μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ Μαϊάμι από τα πλέι οφ, όπως παραδέχτηκε ο Τάτα Μαρτίνο. Το Μαϊάμι δεν έχει τίποτα άλλο για να «κυνηγήσει» το 2023, αφού απέτυχε να προκριθεί στα πλέι οφ, μετά την ήττα 1-0 εντός έδρας από το Σινσινάτι νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Έχοντας παλέψει με έναν τραυματισμό για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι, ο Μέσι βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για 35 λεπτά εκείνο το βράδυ, καθώς η πρώτη του σεζόν στο MLS τελείωσε με απογοήτευση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε χάσει τους προηγούμενους τέσσερις αγώνες του αφού αντιμετώπισε ένα μυϊκό πρόβλημα στη νίκη με 4-0 στο Τορόντο τον περασμένο μήνα, συμπεριλαμβανομένης της ήττας στον τελικό του Κυπέλλου US Open από τη Χιούστον Ντιναμό.

Και με δύο αγώνες της κανονικής περιόδου του MLS να απομένουν, ο προπονητής του Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, δήλωσε πως ο αρχηγός του δεν θα παίξει σε αυτά για να αποφύγει τυχόν κινδύνους με νέο τραυματισμό.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συμμετάσχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης εναντίον της Σαρλότ στο DRV PNK Stadium, παρότι αγωνίστηκε και σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Αργεντινής με 2-0 επί του Περού.

https://twitter.com/i/status/1714471542313177289

Ο τελευταίος αγώνας της Ίντερ Μαϊάμι για τη φετινή σεζόν είναι απέναντι στην ίδια αντίπαλο, στη Βόρεια Καρολίνα, αυτό το Σάββατο (21/10).

Ο Τάτα Μαρτίνο εξήγησε: «Θα αξιολογήσουμε όχι μόνο τον Λέο, αλλά όλους τους παίκτες που είναι με τις εθνικές τους ομάδες όταν επιστρέψουν την Πέμπτη, καθώς είμαστε εκτός πλέι οφ και δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε».

Παρά την απογοήτευσή τους για τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ, ήταν μια θετική σεζόν συνολικά για το Μαϊάμι μετά την άφιξη του Λιονέλ Μέσι, με την ομάδα να πηγαίνει από τα χαμηλά του MLS στις υποψήφιες θέσεις για τα πλέι οφ, ήταν φιναλίστ του US Open Cup, ενώ κατέκτησε το Λιγκ Καπ, σε διάστημα μερικών μηνών.

Σχετικά Άρθρα