Συγνώμη Τζανακόπουλου σε Ρήγα για το επεισόδιο το βράδυ των εθνικών εκλογών – “Ήταν λάθος μου”

 Συγνώμη Τζανακόπουλου σε Ρήγα για το επεισόδιο το βράδυ των εθνικών εκλογών – “Ήταν λάθος μου”

Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παναγιώτης Ρήγας φαίνεται πως «τα βρήκαν» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και ο οδικός χάρτης μέχρι το επόμενο Συνέδριο του κόμματος. Μετά το επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του Ιουνίου για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Παναγιώτη Ρήγα, λέγοντας ότι «ήταν λάθος μου αυτό που έγινε μετά τις εθνικές εκλογές».

Ο Παναγιώτης Ρήγας δέχθηκε τη συγγνώμη του Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας ότι πρόκειται για «γενναιότητα» από πλευράς του και παράλληλα ζήτησε από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ να μην συνεχίσει την έρευνα εις βάρος του βουλευτή.

Μπορεί τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «τα βρήκαν», ωστόσο οι τόνοι έχουν ανέβει μεταξύ των υπόλοιπων στελεχών του κόμματος, μετά την ανακοίνωση της Ομπρέλας κατά του Στέφανου Κασσελάκη με κείμενο – καταπέλτη.

Τι είχε προηγηθεί μεταξύ Τζανακόπουλου – Ρήγα

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν άκρως τεταμένο μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, όταν το κόμμα υπέστη πανωλεθρία στις κάλπες. «Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση», είχε δηλώσει τότε ο Παναγιώτης Ρήγας, αναφερόμενος στο πρωτοφανές επεισόδιο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Μιλώντας σε εφημερίδα, ο Πάνος Ρήγας είχε αναφερθεί και σε λεπτομέρειες για το συμβάν στην Κουμουνδούρου, λέγοντας ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «τον είχε πιάσει από τον λαιμό».

Όπως ανέφερε ο Πάνος Ρήγας, προηγήθηκε έντονος καβγάς και ανταλλαγή χαρακτηρισμών. «Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό», είχε δηλώσει.

«Ήταν τόσοι πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω. Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει», είχε συμπληρώσει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως, εκείνες τις ημέρες, έπειτα από την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για αποχώρηση του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφόρησαν φήμες περί παραίτησης του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τα κομματικά όργανα, οι οποίες αργότερα διαψεύστηκαν.

Σχετικά Άρθρα