Η απάντηση του Κραουνάκη για την φωτογραφία με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ

 Η απάντηση του Κραουνάκη για την φωτογραφία με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον σύντροφό του Τάιλερ και τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ θέση πήρε μέσω Facebook και ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης. Όπως γράφει ο Κραουνάκης κάποιοι πήραν φωτογραφία τους από τη συναυλία του μουσικοσυνθέτη στο Ηρώδειο, στην οποία παρευρέθηκαν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του και απαθανατίστηκαν στον φακό – και σχολίασαν ότι ο γνωστός τραγουδοποιός θα κάνει την παρένθετη μητέρα στο ζευγάρι, λόγω της κοιλιάς που έχει, με αφορμή και τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως θέλει να αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας σε συνέντευξή του στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη συναυλία του συνθέτη και τραγουδιστή στο Ηρώδειο, στην οποία παρευρέθηκαν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του Τάιλερ και φυσικά φωτογραφήθηκαν με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Έχω την αίσθηση ότι βρέθηκε επιτέλους η παρένθετη μητέρα» σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον απόηχο των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την επιθυμία του να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύζυγό του μέσω παρένθετης μητέρας.

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκης. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διάφοροι την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα. Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύσηΔεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω. Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα. Με τους φίλους μου στο Ηρώδειο» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σχετικά Άρθρα