Χαμός με Τσιμτσιλή και Μπιμπίλα: “Όχι δεν ηρεμώ” – “Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ θέλω”

 Χαμός με Τσιμτσιλή και Μπιμπίλα: “Όχι δεν ηρεμώ” – “Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ θέλω”

Για την θλιβερή είδηση του θανάτου της «Ματούλας του Κολωνακίου» σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ωστόσο πολύ γρήγορα επικράτησε ένταση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΕΗ, αν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της Ματούλας, με τον ίδιο να απαντά με εκνευρισμό: «Η ιδιότητά μου δεν είναι να ψάχνω πώς πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος. Το ότι είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ σημαίνει ότι ξέρω πώς πέθανε ο κάθε άνθρωπος; Λίγο να συνέλθουμε».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μου αρέσει αυτή η προτροπή, νομίζω ότι είμαι στα συγκαλά μου. Ηρέμησε, πάρε μια ανάσα.

Σπύρος Μπιμπίλας: Όχι, δεν ηρεμώ! Ήσουν πολύ ιδιαίτερη στον τρόπο που μου είπες «είσαι ο πρόεδρος, άρα πρέπει…». Δεν πρέπει! Παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΗ για να σας πει πώς πέθανε ένας άνθρωπος;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν σου ζήτησα λεπτομέρειες, απλά ρώτησα, επειδή είπες ότι στην τελευταία σας συνάντηση η Ματούλα ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά. Μπορεί οι τηλεθεατές να σκέφτονται, μετά τη δική σου πληροφορία, ότι μπορεί να έβαλε τέλος στη ζωή της. Εγώ διάβασα στο ρεπορτάζ ότι πέθανε από παθολογικά αίτια. Αυτό ρώτησα, για να μην αφήσουμε κανένα υπονοούμενο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Άφησα εγώ κανένα υπονοούμενο; Πέθανε ένας άνθρωπος και καθόμαστε και λέμε τέτοια πράγματα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάλλον έχεις συνηθίσει να βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και να τσακώνεσαι.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλημέρα! Γεια! Καλημέρα! Ούτε εγώ θέλω! Αφού δεν θες εσύ μία, ούτε εγώ δεν θέλω. Να ‘σαι καλά!

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πρωί πρωί, ούτε πανσέληνο να είχε… Μήπως δεν είχε ξυπνήσει καλά; Δεν κατάλαβε τι του είπα; Αν δει το απόσπασμα, θα καταλάβει. Εγώ τον εκτιμώ τον Σπύρο Μπιμπίλα και στενοχωριέμαι που λήξαμε έτσι την τηλεφωνική σύνδεση…».

Σχετικά Άρθρα